This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Major bug: auto toggling doesn't work in Ple4Win v4.6.1
15-02-2020, 12:11 PM, (This post was last modified: 16-02-2020, 07:20 PM by shaswin.)
#1
Major bug: auto toggling doesn't work in Ple4Win v4.6.1
Affected version: Ple4Win Professional 4.6.1

Hello,

The auto toggling function from Identifier to AX-L doesn't work in the new Ple4Win version when importing from Excel.
I have attached the Excel import file.

Can this version be patched as soon as possible?

Thanks.


Attached Files
.xlsx   Excel import.xlsx (Size: 51,89 KB / Downloads: 4)
Reply
17-02-2020, 09:45 AM,
#2
RE: Major bug: auto toggling doesn't work in Ple4Win v4.6.1
Could you please elaborate? I imported your Excel-file into a new, empty project file without any problems (using multi-table import).
As far as I can see only the DEADW and SUBSIDE tables use AX-L based data, and both tables are toggles correctly after import from Excel.
Reply
17-02-2020, 12:19 PM, (This post was last modified: 17-02-2020, 12:21 PM by shaswin.)
#3
RE: Major bug: auto toggling doesn't work in Ple4Win v4.6.1
Yes, I have AX-L in the DEADW and SUBSIDE.

   

   

   

This issue doesn't occurs in version v4.6.0, but only in v4.6.1.

I am using Windows 10 Pro v1909 with the 11 February 2020 patch.
I have tested it on two machines and got the same error.

This happens also with other Excel import files.
Reply
17-02-2020, 03:21 PM,
#4
RE: Major bug: auto toggling doesn't work in Ple4Win v4.6.1
We have to look into this. So far, this behaviour is not reproducible here. I'll keep you informed.
Reply
Yesterday, 07:29 AM, (This post was last modified: Yesterday, 10:06 AM by shaswin.)
#5
RE: Major bug: auto toggling doesn't work in Ple4Win v4.6.1
Maybe it has to do with regional settings. My current regional setting in the OS is NL-NL (Dutch). Or maybe it has to do with points and commas.
I think, the behaviour before the moment of auto-toggling should be checked in the source and especially the source change between version 4.6.0 and 4.6.1.

According to the changelogs, these changes are made regarding to importing Excel files:
• Single table Excel import now does select appropriate sheet (if available)
• Speed improvements with import of (large) Excel tables
• Importing (single) table toggles the table according to the Excel contents, even if a double-toggle-column table

I think, maybe the speed improvements are rejecting the auto-toggling. Maybe the speed improvement before auto-toggling should be decreased and afterwards increased.
Reply
Yesterday, 10:27 AM,
#6
RE: Major bug: auto toggling doesn't work in Ple4Win v4.6.1
All the ideas you mentioned are considered by us. None of those should influence the auto-toggling (column headers are evaluated, not the data itself), but apparently something does happen. We are still  searching...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)